bergvärme Göteborg

Bergvärme i Göteborg

Vi installerar bergvärme i Göteborg. GAK Service AB hjälper dig med alla typer av installationer av bergvärmevärmepumpar. Vi är en rörfirma i Göteborg som utför kompletta installationer av värmepumpar i Göteborg med omnejd. En bergvärmepump är ett effektivt och smart sätt att sänka din uppvärmningskostnad på, och med rätt produkt kan du till och med minska din uppvärmningskostnad med upp till 80 procent.

 

Vi arbetar med Nibe produkter. Nibe är nordens största tillverkare av villavärmeprodukter och erbjuder ett prisvärt sortiment av god kvalité. Vi är därför den enda rörfirman du behöver kontakta för installation av bergvärme i Göteborg.

 

GAK installerar bergvärmepumpar i Göteborg

 

GAK service AB drivs av Thomas och Mats Karlsson, sönerna till grundaren Gunnar Arne Karlsson. GAK grundades på 60-talet och har under åren expanderat men fortsatt vara det engagerade familjeföretag vi alltid varit. Med stor kunskap och lång erfarenhet i branschen är vi den enda rörfirman du kommer behöva kontakta vid installationer av bergvärmepumpar i Göteborg.

 

Vi erbjuder konsultation och kostnadsfria hembesök vid första besöket. Vi är experter inom installationer av bergvärmepumpar, luftvattenvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, varmvattenberedare, elpannor och pelletspannor.

 

Vi ge er en kostnadsfri offert på den värmelösning vi anser passar er fastighet och era behov. Välkomna!

Intresserad av pump:

Ja

Nej


© GAK Service AB 2011

Vi levererar:
nibe.png

 | Webbkarta | Logga in |